BEDRIJF POLYURETHAAN PRODUCTIE TECHNIEKEN PRODUCTEN
PER BRANCHE
CONTACT NIEUWS
 
   
 
 

PU coating

PU coating wordt gebruikt voor de oppervlakte behandeling van zeer uiteenlopende producten.

Een PU coating biedt veel voordelen in branches als de bagger en offshore branche, land- en tuinbouw, machinebouw en de beton, zand en grindindustrie. De voordelen zijn naast de slijtvastheid dat het vormvast is, schok- en trillingsvrij is en dat de PU coating een isolerende eigenschap heeft.

P3 staat voor Pullen Polyurethane Products. Ons bedrijf in Werkendam beschikt over een eigen straalcabine die wij met name inzetten m.b.t. de voorbehandeling van producten. Dat geeft ons veel flexibiliteit en controle over de kwaliteit. Daarnaast hebben wij de twee rotatiegietmachines. Hiermee kunnen we buizen met flensdiameter tot 2500mm en 3000 kilo, inwendig van PU coating voorzien. Het eindresultaat is een kwalitatief zeer goede buis, die als voordeel heeft dat door de PU coating het gewicht vele malen lager ligt dan een zelfde dikte buis van staal of ijzer.

Wij denken altijd oplossingsgericht. Door een uitdaging van alle kanten te bekijken komen we soms tot verrassende oplossingen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over PU coating? Stuur een e-mail naar wimpullen@p3products.nl. Wij helpen u graag verder.


 
 
 
 
  HOME | DISCLAIMER "Door anders te kijken zie je nieuwe toepassingsmogelijkheden"