BEDRIJF POLYURETHAAN PRODUCTIE TECHNIEKEN PRODUCTEN
PER BRANCHE
CONTACT NIEUWS
 
   
 
 

PU spray

Bent u op zoek naar een hoogwaardige PU spray voor professioneel gebruik? P3 Products in Werkendam levert hoogwaardige producten van polyurethaan. PU spray hecht zich op vrijwel alle materialen, mits juist behandeld en volgt zonder onderbrekingen de lijnen van het materiaal waarop het wordt aangebracht. PU spray heeft een sterk isolerende werking en dicht uitstekend af.

De spray wordt veelal gebruikt in de offshore, de tuin- en landbouw, machinebouw en de beton- grond- en grindindustrie. Het gebruiksgemak en toepassingen zijn legio. Tevens is de PU spray uitstekend bestand tegen oliŽn, vetten, water en zwakke zuren.

P3 Products beschikt over een complete eigen installatie en kan het aanbrengen van de PU spray en de afwerking volledig in eigen beheer uitvoeren. Op deze manier houden wij grip op de kwaliteit en kunnen we sneller inspelen op de wensen van de klant.

Heeft u vragen over de PU spray of wilt u meer weten over de mogelijkheden hiervan? Neem gerust contact op. Wij zijn bereikbaar op tel.: 0183 - 678 066 of stuur een e-mail naar wimpullen@p3products.nl. Wij helpen u graag verder.


 
 
 
 
  HOME | DISCLAIMER "Door anders te kijken zie je nieuwe toepassingsmogelijkheden"