BEDRIJF POLYURETHAAN PRODUCTIE TECHNIEKEN PRODUCTEN
PER BRANCHE
CONTACT NIEUWS
 
   
 
 

Slijtvaste kunststof

Polyurethaan is een slijtvaste kunststof. Deze slijtvaste kunststof kan voor zeer veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Het maken van mallen, diverse op zichzelf staande kunststof producten, maar slijtvaste kunststof is ook zeer efficiŽnt als coating. Zo kan bijvoorbeeld een buis van binnen bekleed worden met slijtvaste kunststof en hierdoor zal het gewicht van de buis enorm verlagen ten opzichte van een volledig stalen buis. De slijtvaste kunststof doet in dit geval niet onder in kwaliteit.

Ook kan deze slijtvaste kunststof zeer goed gebruikt worden voor het maken van walsen en rollen. De slijtvaste kunststof is zo slijtvast dat er zelfs tandwielen van gemaakt kunnen worden. P3 Products heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en verwerken van dergelijke kunststoffen. U kunt bij ons terecht voor enkele stuks, maar ook voor grotere productie series. Het gehele proces van begin tot eind heeft P3 zelf in de hand en daardoor is het mogelijk u een zeer goede kwaliteit te bieden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier op onze website invullen. Of u kunt een email sturen naar wimpullen@p3products.nl.


 
 
 
 
  HOME | DISCLAIMER "Door anders te kijken zie je nieuwe toepassingsmogelijkheden"